Disclaimer

TERMS OF USE AND NOTICES

Berita Sabah ialah blog yang memaparkan berita-berita khususnya dari negeri Sabah. Segala maklumat yang dipaparkan adalah diambil dari pelbagai sumber.  Sila maklum bahawa kami tidak bertanggungjawab diatas kerugian ada kerana menggunakan maklumat yang kami sediakan.  Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional sebelum sebarang maklumat yang kami sediakan.

Terdapat juga gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak admin BeritaSabah.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Pihak admin BeritaSabah.com jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak BeritaSabah.com dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.