KOTA KINABALU, SABAH – Yang di-Pertua Negeri Sabah, Tun Juhar Mahiruddin menerima kunjungan hormat rombongan MCW Inovasi Sdn. Bhd. yang diketuai Pengerusinya Datuk Shuaib Zakariah di Istana Seri Kinabalu, pada Khamis.
Menurut Shuaib kunjungan berkenaan bertujuan untuk memaklumkan Tun Juhar mengenai kesediaan syarikat tersebut membantu kerajaan negeri dalam sektor pembinaan dan pembangunan.
Selain itu, syarikat terbabit juga bersedia untuk membantu kerajaan negeri dengan menawarkan kepakaran yang diperolehi dari Negara China dalam pemuliharaan dan pengurusan hutan, sistem rawatan air, janakuasa elektrik dan teknologi penanaman padi moden di Sabah.
Hadir sama, pengurusan tertinggi MCW Inovasi Sdn. Bhd. serta Penasihat MyAmal Sabah Datuk Saifulzaman Sangul. — JABATAN PENERANGAN SABAH

More Stories
Malaysia satu-satunya negara Asean tak catu bekalan bahan api
Senarai nama calon KP SPRM telah dipersembah kepada Agong
UMS Pacu Kampus Lestari Melalui Program Tanam Pokok @ FKJ