[ad_1]
Ketua Pegawai Kewangan Kumpulan Trans Kota Holdings Berhad (LITRAK) Stephen Low Chee Weng berkata pemberian diskaun antara 10 dan 30 peratus itu akan bermula 12 tengah malam sehingga 11.59 malam pada 5 Feb ini.
“Diskaun ini adalah antara inisiatif pihak kami dalam mengurangkan beban pengguna semasa perayaan Tahun Baharu Cina. Secara keseluruhan, jumlah anggaran diskaun kadar tol ini berjumlah RM221,500,” katanya pada sidang media pengumuman diskaun berkenaan, di sini hari ini.
Turut hadir ialah Ketua Pegawai Operasi SMART Sdn Bhd Sharifah Alauyah Wan Othman dan Ketua Pegawai Operasi KESAS Sdn Bhd Mohammed Shah Samin.
Stephen berkata pengguna kenderaan Kelas 1 di lebuh raya LSA akan menikmati diskaun 10 peratus (RM0.20) manakala peratus (RM0.70) ditawarkan kepada pengguna LDP.
…..
[ad_2]
More Stories
Walkabout sempena Tahun Baharu Cina di Tuaran
Skandal rasuah Sabah : 18 ADUN dirakam keterangan, kertas siasatan siap hujung bulan ini – SPRM
Pemandu lori ditahan ubah suai tangki minyak