[ad_1]
KOTA KINABALU, 18 Feb (Bernama) — Polis masih menjalankan siasatan berhubung kes melibatkan seorang pelajar lelaki yang lemas ketika mengikuti sesi belajar berenang di kolam renang Kompleks Sukan Likas, pada Selasa lepas.
Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu, ACP Habibi Majinji berkata siasatan itu dijalankan bagi mengenal pasti punca kejadian jika wujudnya unsur-unsur kecuaian atau jenayah.
“Beri sedikit masa kepada pihak polis untuk menyelesaikan isu itu untuk mengetahui punca kejadian dan difahamkan keluarga mangsa tidak berpuas hati terhadap beberapa pihak tertentu berhubung kejadian berkenaan,” katanya ketika ditemui pemberita selepas program ‘Jom ke Sekolah’ peringkat daerah di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Inanam, di sini hari ini.
…..
[ad_2]

More Stories
Isu ‘Pusingan P’ di Jalan Kinarut Dibawa ke Peringkat Nasional
UPKO Tuaran Hormati Keputusan Fairuz Bandar, Ucapkan Selamat Maju Jaya
596 calon tanding PRN Sabah, bakal rebut 73 kerusi DUN